Följ med på en hälsoinspirerad dag i Mariefred, lördag 23 oktober kl 10 – 16.

Dagen bjuder på härlig yoga, avslappnings- och meditationsövningar för att ge kropp och sinne en energikick.

Du kommer också att få lära dig hur man fermenterar grönsaker. Det som visar sig vara ett av det bästa man kan äta för en frisk tarmflora och starkt immunförsvar.

Du yogar med Cecilia Belin, Yoga- och mindfulnesslärare, fysioterapeut, hälsoföreläsare. Yogan under dagen fokuserar på att stärka kroppen inifrån och ut, ge möjlighet att slappna av, vara närvarande och hitta inre lugn och styrka.

Du får lära dig hur man fermenterar grönsaker på bästa sätt av Ulla Troëng. Ulla är kostexpert med lång erfarenhet av hälsokost och ett stort intresse kring frågor om sund livsstil. Forskning visar att fermenterade grönsaker är något av det bästa du kan äta för att få stark tarmflora och stärkt immunförsvar. Att fermentera grönsaker är en gammal konserveringsmetod och ett hantverk som Ulla Troëng har stor erfarenhet av.

Vi äter också en god och hälsosam lunch tillsammans.

Varmt välkommen
Cecilia Belin & Ulla Troëng

Anmälan till cecilia@ceciliabelin.se