Fisksoppa med kokosmjölk och räkor
4 personer
25 minuter
C a 300 kalorier per portion
Ingredienser
400 g lax och eller torskfile
150 g skalade räkor
1 morot
1 gul lök
½ msk kokosfett
2 msk citronsaft
8 dl vatten
2 eko fiskbuljongtärningar ex René Voltair
3 dl kokosmjölk
1 dl hackad dill
Salt, peppar och rivet citronskal
Gör så här
- Skär fiskfilén i bitar. Skala räkorna
- Skala och finhacka morot och lök. Fräs mjukt grönsakerna i kokosfett
- Tillsätt citronsaften och vattnet
- Smula ner fiskbuljongen och låt småkoka i 5 minuter
- Rör ner kokosmjölken och lägg i fisken. Låt koka på svag värme i 2–4 minuter.
- Tillsätt den hackade dillen och smaka av med salt och peppar.
Smaklig måltid!
Senaste kommentarer