Föreläsning om hälsa – hur du hittar en livsstil som håller dig frisk och pigg.

Kom i Toppform – Hälsoföreläsning live och online med livsstilscoachen Cecilia Belin

Föreläsning – ”Ta kontrollen över din hälsa – Så håller jag mig frisk, pigg och ung” !

För arbetsgivare är självklart personalens hälsa en prioriterad fråga. Hälsosatsningar är en lönsam investering ur ett företagarperspektiv eftersom det innebär minskad sjukfrånvaro och ökad prestation hos personalen.

I den här hälsoföreläsningen delar jag med mig av den senaste forskningen och mina egna erfarenheter om hur du gör för att hålla dig frisk och pigg.

Hälsoföreläsningen är både informativ, peppande och inspirerar dig till en sundare livsstil!

Denna energihöjande hälsoföreläsning innehåller de senaste rönen om kost, fysisk aktivitet, stress och återhämtning som hjälper dig att hålla dig frisk och pigg.

Du får också veta mer om den senaste forskningen om dygnsrytmen och hur viktig den är för hälsan. När du bör sova, äta, vara fysiskt aktiv och hur tajmingen kan stärka immunsystemet, sänka högt blodtryck och minska risken för diabetes m m.

”Stort tack för en väldigt intressant föreläsning igår! Jag har läst en del om dygnsrytmens betydelse för vår hälsa tidigare och din föreläsning var jättebra för att förtydliga och förstärka den här teorin”

– Eva VD Biogaia AB

Ta kontroll och lär dig mer om din hälsa. Håll dig frisk, pigg och ung!

Hälsoföreläsningens innehåll:

  Du påverkar din hälsa med ca 70% genom ditt beteende och val av kost!
 Föreläsningen är en riktig energihöjare och ökar motivationen för en aktivare och sundare livsstil för dig och dina medarbetare.
 Jag delger det senaste inom forskningen om hur du förbättrar din hälsa och ökar din energinivå.

Boka hälsoföreläsning

Cecilia Belin, Fysioterapeut, hälsocoach, yoga- & mindfulnesslärare.

Pris: Enligt offert 1 – 1,5 timmes föreläsning

Om Cecilia Belin, Hälsoföreläsare

I min yrkesroll som föreläsare inom hälsa, hälsocoach, fysioterapeut och yoga- och mindfulnesslärare har jag länge varit intresserad av hur kosten, motionen och återhämtning påverkar vårt välmående och håller oss friska.

Därför följer jag med stort intresse den internationella vetenskapliga diskussionen om sambandet mellan livsstil och hälsa.

”GRATTIS till en superbra och viktig hälsoföreläsning som jag tror att väldigt många människor skulle behöva höra. Du gör det så proffsigt, med medkänsla och glimten i ögat. Du höll ett bra tempo som gjorde att man ville koncentrera sig och hänga med hela tiden.”

– Citat från åhörare Liselott, Bonnierförlagen

Redo för förändring?

Boka hälsoföreläsningen med Cecilia Belin