Fysioterapi

Fysioterapi

Som legitimerad fysioterapeut tar jag emot kunder för rehabilitering, smärtlindring, träningsprogram, stresshantering och hälsocoachning.

Jag kombinerar min gedigna akademiska utbildning och mitt stora intresse för människokroppen med mina kunskaper inom yogan och ser till helheten hos varje individ.

Med min utbildning inom yoga tar jag även med de yogiska teknikerna i min verktygslåda som i den yrkesverksamma för att hitta behandlingsmetoder och övningar för långsiktig hälsa.

Jag håller även hälsoföreläsningar inom kost och stresshantering/återhämtning. Jag följer med stort intresse den senaste forskningen om hur du kan göra för att hålla dig frisk och pigg genom din livsstil.

Utbildningar; Leg fysioterapeut, Ortopedisk Manuell Terapi, Utbildning om fascia /Craniosacral Therapy Educational Trust, Yoga- och mindfulnesslärare, Friskvårdskonsult.

”Jag har ett stort intresse inom hälsa och kroppens anatomi och fysiologi. Det är med stor nyfikenhet som jag ständigt lär mig mer om hur kropp och sinne fungerar. Hur mycket du själv kan göra för att återfå/upprätthålla en optimal hälsa. För mig är det ett kall att hjälpa andra till ett liv med mer energi och livskvalitet”

 

 

Redo för en förändring?