Boka hälsoföreläsningen – online!

Äta, sova och jobba vid rätt tider – då kommer du att må betydligt bättre, bli gladare, mer produktiv och friskare.

På min föreläsning får du veta mer om den senaste revolutionerande forskningen om cirkadiska rytmer– din dygnsrytm. Hur viktigt det är med tajmingen av ljus, mat, fysisk aktivitet och återhämtning för att förebygga hälsa.

Genom att anpassa dig efter din inre biologiska klocka så ökar du förutsättningarna för att hålla dig frisk, pigg och ung.

Lär dig mer om en livsstil som supportar din dygnsrytm och det senaste inom forskningen om hälsa.

”Stort tack för en väldigt intressant föreläsning! Jag har läst en del om dygnsrytmens betydelse för vår hälsa tidigare och din föreläsning var jättebra för att förtydliga och förstärka den här teorin”- Eva, Biogaia AB

”GRATTIS till en superbra och viktig föreläsning som jag tror att väldigt många människor skulle behöva höra. Du gör det så proffsigt, med medkänsla och glimten i ögat. Du höll ett bra tempo som gjorde att man ville koncentrera sig och hänga med hela tiden” – Liselott, Bonnierförlagen

Boka föreläsningen – online.

Kontakt: cecilia@ceciliabelin.se