Retreat

Hälsodag i Stockholm – med yoga, hälsomat och återhämtning i fokus

Njut av en inspirerande dag med yoga, avslappningsövningar och en härlig vego- och rawfoodlunch. Vi delar med oss av senaste tips och kunskap om en hälsosam livsstil som håller dig frisk och pigg!

5/10 & 7/12  2019

Malaga, Yoga & Detoxdagar 20 – 24 maj 2020

Yoga och detoxdagarna hålls nära Malaga, Spanien. Vi bor på en vacker retreatplats som tar emot yogagrupper från hela världen. Den stora yogasalen är nybyggd med underbar utsikt ner mot kustremsan. Njut av poolen, underbar och rogivande omgivning mellan yogapassen morgon och kväll. Köket laddar med grönsaker och frukt för helpension med detox, vegetariskt, örtteer och sköna smoothies. Allt för att ge dig dagar som ökar din energi och kraft.

20 – 24/5 2020

Krakow, Träningsresa, Pilates/ hållningsträning

Förena nytta med nöje. Följ med till denna underbara stad, Krakow, en stad som numera är med på Unescos lista över världsarv. Under dessa träningsdagar fokuserar vi på övningar för att stärka hållningsmusklerna med inspiration från Pilates, en kombination av styrke/stabilitets/rörlighets- och balansträning. Vi kommer också att ägna tid för avslappningsövningar för att bidra till inre balans och ökad harmoni. Dessutom har vi med vår egen livsstilscoach som du kan boka med tid för tips och guidning i livet.

26 – 29/9  2019

Bali, Yoga och träningssresa

En unik yoga- och träningsresa till Bali, där vi bor på tre favoritplatser, njuter av dess vackra natur, tränar, yogar och får uppleva den magiska atmosfären. Mer information hittar du här på ”läs mer”. Varmt välkommen

13 – 22/3  2020